KÖPSKYDD

CERTIFIERARAD E-HANDEL 

Syfte är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker även efter du tryckt på ”köp”. Certifierad e-handels målsättning är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i vanlig fysisk butik. 

När du handlar från ett företag som har certifieringen Certifierat e-handel så innebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Certifierad e-handel köpskydd.

Certifierad e-handel krav är utformade för att du som konsument skall känna till och ta tillvara dina rättigheter när du handlar via internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi. 

TRYGGHET 

TRUSTPILOT

Vi tar gärna åt oss feedback!
Efter att du handlat hos oss kan du själv lämna en recension på Trustpilot och betygsätta oss.

Vår målsättning är alltid att ha 100% nöjda kunder.

Vi genomför en kort undersökning efter varje avslutat köp i vilken vi bland annat kan läsa att 9 av 10 gärna handlar hos oss igen. Utöver vår interna undersökning så finns det mängder med omdömes-siter på nätet varav TrustPilot är den ledande på marknaden som vi har valt att samarbeta med. Du får gärna gå in på TrustPilot och lämna ditt omdöme & dina synpunkter!

Om du vill ge oss någon feedback i övrigt så kontakta oss gärna klicka här för att maila oss eller använd vår live chat.