Om oss

OM FESTGIGANTEN AB

Vi är ett företag från Hjärup som siktar på att bli bland de största i Sverige. Vårt företagspolicy och köpevillkor bygger på hur vi själva hade önskat att det skulle se ut som kunder, därför erbjuder vi alltid hög kvalité på våra produkter och priser som alla har råd med. Detta kan vi göra genom att ha mindre personalstyrka, mindre lagerhållning samt mindre hyra. Detta helt utan att kompromissa med kvaliteten gentemot dig som kund.

Vi vill behålla nöjda kunder och att vår butik blir det självklaraste valet när kunder ska beställa festartiklar, festtillbehör och barnprodukter. Därför erbjuder vi fri frakt på alla produkter över 399 kr och en unik kundgaranti som innebär att du får 5% rabatt i avdrag om du hittar samma produkt på marknaden med lägre pris.

Vår intention är även att erbjuda en hög tillgänglighet för våra kunder och erbjuder därför möjlighet till kontakt via e-post och live-chatt!

FÖRETAGSINFO

Festgiganten AB
Org. nummer: 559260-2568

Telefon:
072-432 48 71

Adress
Bengtas väg 7
245 63 HJÄRUP
[email protected]

VARFÖR VÄLJA OSS

Fri frakt över 399 kr

Vår standard fraktkostnad kostar 69 kr. Vi har fri frakt över 399 kr. Fraktavgiften är oberoende av paketets storlek och vikt. Ingen extra fraktavgift tillkommer om en beställning delas upp i flera delleveranser.

Lågprisgaranti

Om du hittar en identisk produkt billigare hos en konkurrent ger vi dig detta pris – och för din information får du ett ytterligare avdrag på 5% som ett litet tack, så att säga. Det är ju nämligen egentligen vår uppgift att alltid ha uppsikt över alla priser.

Online Support

Om du har en fråga om din beställning eller ett produkt, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De är där för att hjälpa dig via epost eller live chatt.

NÖJDA KUNDER

Jättebra bemötande

Jag fick jättebra bemötande i deras chatt.
de besvarade alla mina frågor och jag rekommenderar de starkt!
så bra priser.. snabba leveranser 🙂

Mitt första köp Det fungerade jättebra

Inte den snabbaste leveransen (4 dagar) men jag är supernöjd med produkten.

Inget dåligt att säga här här bara bra

Inget dåligt att säga här här bara bra. Vi löste allt inom kort tid inför maskerad under halloween. Toppen service, allt fungerar outstanding. Rekommenderas

Jättenöjd!

Supernöjd! Topp alla kategorier! Billigast på alla webbutiker.